Om Emmio

Emmio är en webbyrå som erbjuder webb- och systemutveckling i hela eller delar av stora och små projekt.

Litet företag med stora kunskaper

Emmio består av ett glatt gäng duktiga system- och webbutvecklare med över 15 års erfarenhet inom IT-branschen. Småföretagskänslan bidrar till nära kundrelationer, klanderfri produktkvalitet och hög tillgänglighet. Du har alltid samma kontakt hos oss. Oavsett hur brett ditt projekt är, håller vi ett helhetsansvar för dina lösningar, från webbhotell till utveckling.

Tät kundkontakt och löften som håller

Tack vare personliga möten och kontinuerliga uppdateringar kan vi möta förväntningarna från våra kunder. Vi ser alltid till att vara helt överens om behov och lösning i förväg. På så sätt kan våra kunder alltid förvänta sig ett lyckat resultat inom den tidsram som satts upp. Vi håller vad vi lovar!

Från skräddarsydda förslag till färdiga paketlösningar

Beroende på vilka krav och utgångspunkter du har, erbjuder vi en rad olika tjänster, från färdiga hemsidepaket till specialanpassade projekt med avancerad systemutveckling på konsultbasis.

Vi är vana vid att arbeta med så väl stora företag och myndigheter som privatpersoner och föreningar inom det mesta som faller in under webb och IT.

Kontakt

Är du intresserad av våra tjänster eller har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss – vi hjälper gärna till!

Emmio AB
Sandgatan 15
602 21 Norrköping

Telefon: 076-174 90 43