Tjänster

Webbprojekt

Oavsett vilken typ av webbprojekt du har i åtanke, har vi resurserna och kompetensen att hjälpa dig. Vi jobbar med både större och mindre projekt, från enklare företagshemsidor till avancerad systemutveckling.

IT-arkitektur och informationshantering

Vi har arbetat med allt från kommersiella affärssystem och helt kundanpassade tidrapporteringssystem med faktureringskopplingar, till egenutvecklade sökmotorer och Open Source-lösningar. Vårt motto när det kommer till systemutveckling är att allt som kan automatiseras, bör automatiseras. Vi vill ge dig som kund kontrollen och ser till att avancerad data presenteras på ett så enkelt sätt som möjligt.

Webbutveckling

Vi sysslar med all typ av webbutveckling, från att skapa helt nya webbplatser från grunden till implementering av nya funktioner och tjänster. Vi utvecklar gärna skräddarsydda webbshoppar och webbplatser utifrån dina önskemål, men erbjuder också paketlösningar i form av enklare hemsidor för det mindre företaget.

Vår kompetens inom webbutveckling är mycket bred. Tveka inte att höra av dig om dina webbrelaterade problem. Vi ser möjligheterna!

Konsultverksamhet

Behöver ditt företag förstärkning i form av kompetens inom webbutveckling, IT-arkitektur eller informationshantering? Vi agerar ofta och gärna kompetensförstärkare i olika externa projekt, ensamma eller i kundens team.

Vi är extra duktiga på att producera snabba webbplatser med hög prestanda. Att eliminera fördröjningar kan vara ett stort steg mot nöjdare besökare. Vi vet att människor är känsliga även för minimala fördröjningar på webben, och har därför spetskompetens inom just det området.

Utbildning

Att dela med oss av våra kunskaper är bland det roligaste vi vet! Vi har hållit ett flertal webbutvecklingskurser för olika yrkeshögskolor i bland annat php, databasteori, javascript, projekthantering och agil utveckling – med höga betyg från såväl beställare som elever.

Vi tar gärna fram skräddarsydda utbildningar inom våra expertområden och tillhandahåller nya, fräscha lokaler med plats för cirka 10 personer. Självklart kan vi också hålla utbildningar på plats hos er.

Serviceavtal

Hinner du inte med din hemsida?
Vi kan fungera som din inhyrda webbavdelning.

Att hålla information och utseende uppdaterat online blir allt viktigare för att ge kunder ett gott intryck.
Sådant tar tid. Därför erbjuder vi olika former av serviceavtal där vi tar hand om hela den biten – från att hålla kod, servermiljö och e-post fungerande, till att grafik, layout och innehåll uppdateras – till ett fast pris.
På så sätt kan du se till att hålla din hemsida uppdaterad på ett smidigt och säkert sätt, utan att kostnaderna skenar iväg.

Genom serviceavtalen köper du ett visst antal timmar till ett bättre pris än enskilda timmar. Du kan utnyttja timmarna som du vill. Vi kommer tillsammans överens om hur många timmar vi ska ägna åt underhåll av hemsidan, utveckling och ny funktionalitet.